Bongaa imetysmyönteinen yritys: Taysin kätilöt käynnistävät asennekampanjan Pirkanmaalla

Sairaala haluaa tukea lapsiperheiden arkea kiinnittämällä huomiota erityisesti vauvojen varhaiseen vuorovaikutukseen sekä vauvan kanssa liikkumiseen ja imettämiseen julkisilla paikoilla.

Sairaala haluaa tukea lapsiperheiden arkea kiinnittämällä huomiota erityisesti vauvojen varhaiseen vuorovaikutukseen sekä vauvan kanssa liikkumiseen ja imettämiseen julkisilla paikoilla.

Kampanjaan sisältyy muun muassa Vauvamyönteinen Pirkanmaa –tarroja ja julisteita, joilla vauvaperheisiin ja imettämiseen myönteisesti suhtautuvat yritykset ja yhteisöt voivat viestiä asenteestaan. Julisteen tai tarran saadakseen kätilöt edellyttävät yrityksiltä, että vauvalliset ja vaunulliset asiakkaat ovat haluttuja ja toivottuja asiakkaita, ja että yritys suhtautuu myönteisesti imetykseen julkisella paikalla.

Kampanjaa voi tukea myös sosiaalisessa mediassa käyttämällä aihetunnistetta #taysimetys ja jakamalla muun muassa Instagramissa tällä aihetunnisteella kuvia. Osana kampanjaa Taysin kätilöiden @taysimetys -tilillä julkaistaan kuvia, joissa on bongattu kampanjan tarra tai juliste jostakin Pirkanmaalta. Logon tai julisteen kanssa voi ottaa esimerkiksi selfien tai perhekuvan. Parhaita kuvia palkitaan kerran kuussa!

Taysin kätilöt ovat jo jonkin aikaa hyödyntäneet viestinnässään sosiaalista mediaa. Kätilöt pitävät yllä myös kysykatilolta.fi -palvelua, josta saa neuvoja, jos jokin synnytykseen, imettämiseen, varhaiseen vuorovaikutukseen liittyvä asia askarruttaa perheitä.

– Imettäminen ja ihokontakti ovat tärkeitä osa-alueita kiintymyksen rakentumisessa äidin ja vauvan välillä. Kun ympäristön asenteet ovat kohdallaan, äiti rohkenee imettää myös julkisella paikalla silloin, kun vauvalla on siihen tarve. Näin äiti tuntee olevansa luonteva osa yhteiskuntaa ja saa tärkeää sosiaalista tukea vauvansa imettämiselle, taustoittavat vauvamyönteisyyskampanjan ajatusta kätilöt Elina Rinne ja Tuija Heinilä.

Yritykset voivat tilata Taysista julisteen ja/tai logo-tarran ilmaistakseen olevansa mukana kampanjassa. Tilaukset osoitteesta taysimetys(at)pshp.fi

Kampanjan edistymistä voi seurata mm. Instagramissa @taysimetys ja aihetunnisteella #taysimetys.

Kommentoi

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.